Profesioni i ndërtimit
Zmerilueset e Reja

PER ZMERILIM EFIKAS TE SIPERFAQES: ZMERILUESET E REJA

Zmeriluese rrethore 310 Watt  SXE 3125 / SXE 3150

- E lehte, makineri kompakte me ergonomi perfekte
- Elektronika Vario (V)-per te zgjedhur qarkun oshilues te zmerilimit
- Fllanxhe rezistente alumini
- Siperfaqe zmeriluese me shume vrima per thithje me te efektshme dhe jete me te gjate te abrazivit

Te dhenat Teknike

  SXE 3125 SXE 3150
Pllake zmeriluese 125 mm 150 mm
Nr i rrotullimeve bosh 4.000 - 12.000 /min 4.000 - 12.000 /min
Fuqia nominale ne hyrje 310 W 310 W
Pesha(pa kabell) 1,5 kg 1,6 kg
Art.Nr 600443000 600444000

E pajisur me

Cling-fit multi-hole backing pad, kapje hekzagonale, qese tekstile e lehte per tu zbrazur

Zmeriluese drejtkendore 200 Watt  SRE 3185 / SR 2185

-E lehte, makineri kompakte me ergonomi perfektecs

- Siperfaqe zmeriluese me shume vrima per thithje me te efektshme dhe jete me te gjate te abrazivit

- Fllanxhe rezistente alumini

Te dhenat Teknike

  SRE 3185 SR 2185
Pllaka zmerilimit 92 x 184 mm 92 x 184 mm
Frekuenca orbitale 8.800 - 22.300 /min 22.300 /min
Fuqia nominale ne hyrje 200 W 200 W
Pesha (pa kabell) 1,5 kg 1,5 kg
Elektronika Variospeed (V)  
Art.Nr 600442000 600441500
E pajisur me qese tekstili per heqjen e pluhurit lehtesisht valixhe plastike

Kërkim

Metabo ia vë vetes për detyrë që të ndërtojë vegla elektrike, të cilët u përgjigjen kërkesave të larta të industrisë dhe të zejtarisë. Dhe kjo që prej më shumë se 85 vitësh. Që në këto ditët e para Metabo është zhvilluar në një markë me famë botërore në çështjen e veglave elektrike. Me shoqëri të veta bijë të shpërndarjes, pika të veta shërbimi dhe një partneritet të vërtetë me tregtinë e specializuar.