Profesioni i ndërtimit
Zmeriluese Rinovimi

KURSENI KOHË DHE ENERGJI: ZMERILUESET E REJA TË RINOVIMIT

Zgjidhësi i problemeve për punët e rinovimit: Zmeriluesja jonë e re e rinivimit RF 14-115 me performancë të lartë të 3 fishuar të gearbox siguron heqjen maksimale të suvave apo materjaleve të mbetura prej një kohe të gjatë. Shpejtësia mund të rregullohet dhe është ideale për sipërfaqe të ndjeshme.

Zmeriluese Rinovimi Metabo

Progres i shpejtë falë kokës prerëse me diameter 115 mm me 15 yllëza bluajtese prej karbidi.

E lehtë per tu manovruar falë materialit rezistent të kasës metalike.

Lartësi zmerilimi plotësisht e rreullueshme ndërmjet 0-6 mm për heqjen specifike të veshjeve, bojës dhe gipsit.

E fortë dhe rezistente falë fllanxhës së alumininit , kuzhinetave të mbrojtura të fllanxhës , dhe udhezuesit special të pluhurit.

Zona të mbrojtura të sheshta me mburojë metalike për të punuar pranë kornizave.

Rregullim pa vegla e dorezës me hark ideale për punë të siperfaqeve me nivel.

Të dhënat teknike

  RF 14-115    
Fuqia 1.450 W    
Nr i rrotullimeve bosh 800 - 2.800 /min    
Koka prerëse-Ø (gjerësia prerjes) 128 mm / 115 mm    
Thellësia maksimale e zmerilimit. 6 mm    
Pesha pa Kabllin 4,3 kg    
Art.Nr 603823710 kokë prerëse (dhëmb me majë), dorezë, çelës me kunja, çelës hekzagonal, valixhe plastike    
Art.Nr. 603823720 kokë prerëse (dhemb i rrafshët), dorezë, çelës me kunja, çelës hekzagonal,valixhe plastike