Profesioni i ndërtimit
Zmeriluese Muri

PERPUETHMERIA TAKON FLEKSIBILITETIN: ZMERILUESJA INOVATIVE E MURIT

Me i shpejte, me komod, me i paster: Ploteson nevojat tuaja per zmerilimin e mureve dhe tavaneve. Zmerilueset tona te murit me qafe te gjate plotesojne te gjitha kerkesat tona, edhe ato me te veshtirat prane kornizave. Ne mund te arrijme me shpejte qellimin tone : siperfaqe te zmeriluara plotesisht dhe saktesisht!

Zmeriluese Muri Metabo

Boshte fleksibel – i lehte per tu nderruar pa nevojen e veglave shtese.

Siperfaqe zmeriluese inovative per te punuar prane skajeve – kursen kohe dhe nuk eshte e nevojshme ti rikthehesh serisht.

Dizajn inovativ per thithje pa tub, teknologjia M-Clean – per fleksibilitet maksimal te kokes zmeriluese dhe thithje efektive

Motor i fuqishem me varjante te pafundme te nderrimit te shpejtesise – redukton perpjeket per t'ju rikthyer dhe mundeson adaptim te shpejte te materjalit ku punohet.

Ndriçues LED per te diktuar shpejte papersosmerite.

Doreza ne forme T parandalon bllokimin e tubit thithes dhe kabllit kur e vendosim me koke larte.

  Te dhenat teknike

    LSV 5-225 Comfort* LSV 5-225*
  Fuqia 500 W 500 W
  Diametri i diskut 225 mm 225 mm
  Nr rrotullimeve 1.000 - 1.650 /min 1.000 - 1.650 /min
  Bishti teleskopik i rregullueshem 1,1 m/ 1,6 m / 2,1 m 1,6 m
  Pesha (pa kabell) 4,6 kg 3,9 kg
  Nr i porosise. 600136000 600103000
    *E vlefshme per vere 2015 *E vlefshme per vere 2015

  E pajisur me LSV 5-225 Comfort

  Tampon (shume i bute), per mbajtjen e fleteve abrazive(1 per P80, P100, P120, P150), bosht fleksibel, çeles hekzagonal, valixhe plastike

  E pajisur me LSV 5-225

  Tampon (shume i bute), per mbajtjen e fleteve abrazive (1 per P80, P100, P120, P150), bosht fleksibel, çeles hegzagonal, çante


  Kërkim

  Metabo ia vë vetes për detyrë që të ndërtojë vegla elektrike, të cilët u përgjigjen kërkesave të larta të industrisë dhe të zejtarisë. Dhe kjo që prej më shumë se 85 vitësh. Që në këto ditët e para Metabo është zhvilluar në një markë me famë botërore në çështjen e veglave elektrike. Me shoqëri të veta bijë të shpërndarjes, pika të veta shërbimi dhe një partneritet të vërtetë me tregtinë e specializuar.