Profesioni i ndërtimit
Zmeriluese Betoni

ZMERILUESE BETONI TË FUQISHME

Zmerilueset e betonit RS 17-125 kanë një motor të fuqishëm 1,700 wat dhe moment rrotullues të lartë i cili është ideal për lëmimin e shtresave të vjetra të mbetura, gjithashtu mund të punojë afër skajeve, që do të thotë më pak kohë pune - nuk ka nevojë ti rikthehesh sërish.

Zmeriluese Betoni

Motor 1700 wat – me kapacitet të lartë mbingarkese, ideal për punë të vështira dhe të ashpra nëpër sheshe konstruksioni

Dorezë Ergonomike e rregullueshme në 5 pozicione për punë ideale

Kapak mbrojtes prej alumini të fortë..

Furçë e karikuar me sustë për thithje optimale në çdo lartësi segmenti.

E palosshme , segment i ndashëm për zmerilimin pranë kornizave.

Të dhënat teknike

  RS 14-125 RS 17-125  
Fuqia 1.450 W 1.700 W  
Shpejtësia pa ngarkesë 2.000 - 7.000 /min 8.500 /min  
Disku-Ø 125 mm 125 mm  
Shpejtësia në punë 7.000 / min 5.700 / min  
Pesha pa kabllin 3,6 kg 4,8 kg  
E pajisur me Kupë e rrumbullaket (varet nga pajisja),
dorezë,
valixhe plastike,
çelës shtrëngimi me 2 vrima ,
çelës me kunja,
valixhe plastike
kupë e rrumbullaket (varet nga pajisja),
dorezë,
fllanxhë suporti,
çelës shtrëngimi me 2 vrima,
çelës me kunja,
valixhe plastike