Profesioni i ndërtimit
Vidiator Gipsi

SPECIALE PËR ÇDO APLIKIM: VIDIATORET E RINJ TË GIPSIT

Dhjetëra vida janë futur çdo ditë në konstruksionin e gipsit. Ja përse ne zhvillojmë vidiator gipsi praktik dhe të fuqishëm të cilët shpërndajnë shpejtësi nga 2500 deri në 6200 rpm , në zgjedhjen e versionit me bateri. Makineria ideale për çdo situatë.

Vidiator Gipsi Metabo

Bllokues çelësi për të punuar shpejtë pa patur nevojë të shtypësh çelësin për çdo vidë.

Udhëzues thellësie i rregullueshem  për rregullimin e thellësisë së vidhimit duke rrotulluar udhëzuesin e thellësisë.

Çelës për ndërrimin e xhirove orare/antiorare
dhe ndërrim i shpejtë vetëm me një dorë.

Dorezë ergonomike
e gomuar dhe dizenjuar për mbajtjen e vidiatorit në mes të qëndrës së rëndesës.

Të dhënat teknike

  SE 2500 SE 4000 SE 6000
Fuqia 600 W 600 W 600 W
Nr i rrotullimeve 0 - 2.500 /min 0 - 4.400 /min 0 - 6.200 /min
Fuqia rrotulluese maksimale 11 Nm 9 Nm 7 Nm
Kapja e majës hekzagonale 1/4” (6,35 mm) Kapje hekzagonale 1/4” (6,35 mm) Kapje hekzagonale 1/4” (6,35 mm)  
Pesha (pa kabëll) 1,2 kg 1,1 kg 1,1 kg
Art.Nr. 620044000 620045000 620046000
  Udhëzues thellësie,
mbajtës magnetik majash 1/4’’ (6.35 mm),
Për maja PH 2/25 mm
matës thellësie,
adaptor majash magnetik 1/4’’ (6.35 mm),
Maja PH me permasa 2/25 mm
matës thellesie,
adaptor majash magnetik 1/4’’ (6.35 mm),
Maja PH me permasa 2/25 mm

Të dhënat teknike

  SE 18 LTX 2500 SE 18 LTX 4000 SE 18 LTX 6000
Bateria 18 V 18 V 18 V
Fuqia rrotulluese maksimale 9 Nm 7 Nm 5 Nm
Nr i rrotullimeve 0 - 2.500 /min 0 - 4.000 /min 0 - 6.000 /min
Kapje majash hekzagonal 1/4” (6,35 mm) kapje hekzagonale 1/4” (6,35 mm) Kapje hekzagonale 1/4” (6,35 mm)  
Pesha (pa baterinë) 1,4 kg 1,3 kg 1,3 kg
Art.Nr. 620047500 620048500 620049500
E pajisur me 2 bateri Li-Power (18V/2.0 Ah),
karikuesi ASC 30-36 V "AIR COOLED"
mates thellesie,
adaptor majash magnetik 1/4’’ (6.35 mm),
Maja PH me permasa 2/25 mm,
kapese rripi
2 bateri Li-Power (18V/2.0 Ah),
Karikues ASC 30-36 V "AIR COOLED"
Matës thellësie,
adaptor majash magnetik 1/4’’ (6.35 mm),
Maja PH me permasa 2/25 mm,
Kapëse rripi
2 Bateri Li-Power (18V/2.0 Ah),
Karikues ASC 30-36 V "AIR COOLED"
Matës thellësie,
adaptor majash magnetik 1/4’’ (6.35 mm),
Maja PH me permasa 2/25 mm,
kapëse rripi