Profesioni i ndërtimit
Vegël Multi funksionale me bateri

ME ÇELËS AUTOMATIK PER T'JU PERSHTATUR PUNËS: VEGEL MULTIFUNKSIONALE ME BATERI

  • Vegël e përkulshme me bateri multifunskionale me performancë të lartë krahasuar me versionet më të fuqishme
  • I domosdoshëm për punë të brendshme të ndertimit të tilla si prerje, lemim dhe pastrim të materjaleve të ndryshme
  • Të shpejta dhe fuqishme në sajë të kombinimit të një kendi të madh perkulshmërie prej 3,2° dhe elektronikës VTC për të ruajtur shpejtësi konstante edhe kur është i mbingarkuar.
  • Dorezë për rehati maksimale dhe punë të rehatshme
  • Dritë e ndritshme extra LED për ndriçim sa më të mirë të vëndit të punës

Të dhënat teknike

  MT 18 LTX
Bateria 18 V
Frekuenca orbitale 7.000 - 18.000 /min
Përkulshmëria e këndit majtas/djathtas 1,6 °
Tampon trekëndor lëmues , dimensionet nga kendi në kend 93 mm
Pesha me baterinë 2.0 Ah 1,8 kg
E pajisur me  
Art-Nr. 613021510 Thika prerëse 85 mm BiM (dru + metal),
thika kruajtese 52 mm HCS,
2 bateriLi-Power (18 V/2.0 Ah),
Karikues ASC 30-36 V "AIR COOLED",
valixhe plastike
Art-Nr. 613021710 Thika prerëse 85 mm BiM (dru + metal),
thika kruajtese 52 mm HCS,
sipërfaqe zmeriluese trekëndore prej karbidi 78 mm (tiles),
2 bateri Li-Power (18 V/2.0 Ah),
karikues ASC 30-36 V "AIR COOLED",
valixheMetaLoc
Art-Nr. 613021890 pa bateri,
pa karikues