Profesioni i ndërtimit
Teknologjia LiHD

LiHD. TEKNOLOGJI REVOLUCIONARE E BATERISE PER PERFOMANCE TE RE EKSTREME

LiHD - TEKNOLOGJI REVOLUCIONARE E BATERISE PER TE HAPUR BOTE TE RE

1985 – Sot:
Optimizimi i jetegjatesise së paketes së baterisë (kohë pune më e gjatë = me shume Ah)

Ajo qe filloi ne vitet 80 me baterite nikel kadium u revolucionizua pothuajse 20 vjet me vone me futjen e teknologjise inovative Lithium-on. Tani e tutje, ne kemi vazhduar te perfeksionojme teknologjine ne termat e jetegjatesise se punes, ne menyre qe perdoruesit ne kantiere ndertimi te mund te shpojne, vidhosin, te presin dhe lemojne per nje kohe me te gjate.

Vetem nje vit pas premieres boterore te baterise 4.0 Ah , Metabo arriti te vendose nje tjeter standart ne termat e kohezgjatjes me gjeneraten 5.2 Ah.

E re qe nga Maj 2015:

LiHD – Hapa te medha ne performancen per aplikime krejtesisht te reja

Tani ne jemi duke filluar nje revolucion teknologjik me baterite inovative LiHD: Jo vetem qe mund te rritet koha e punes deri ne 87% por edhe me 67 % me shume fuqi. Per here te pare kemi hyre me dimensione te reja te cilat deri tani nuk mund te imagjinoheshin per baterite. Tashme, aplikimet te cilat me pare ishin vetem per makineri te fuqishme, jane te mundura.


Kërkim