Profesioni i ndërtimit
Përzjerëse Kolli

PUNIM I QETË: SHUFRA ME PERFORMANCË TË LARTË.

Zgjedhja e duhur e perzjerëses së kollit mund t'ju kursejë kohë gjatë përzjerjes. Perzjerëset tona të kollit dhe pedalet levizëse mund të kryejnë lehtësisht çdo kërkesë tuajën për të perzjerë.

Perzjerëse Kolli Metabo

Dalje anësore e kabllit pakëson rrezikun e këputjes së kabllit.

Çelës me veshje gomine ndalon depërtimin e pluhurave dhe papastërtive.

 E mbrojtur me gomë nga të gjitha anët, e mbron makinerinë nga goditjet nëse bie në tokë apo lehet e mbeshtetur në mur.

Mbulesa e folesë së motorrrit mbron kundër ujit dhe pluhurave.

Dorezë e pozicionuar në mënyre ergonomike për të reduktuar lodhjen gjatë përzjerjes së materjaleve me viskozitet të lartë


Kapja e shufrës së përzjerjes me filetim M14 .

Të gjithë përzjerësit janë të pajisur me shufra universale nga fabrika.

Të dhënat teknike

  RWE 1020 RWEV 1200 RWEV 1200-2 RWEV 1600-2
Fuqia 1.020 W 1.200 W 1.200 W 1.600 W
Max i diametrit të shufrës përzjerse Ø 120 mm 140 mm 140 mm 160 mm
Shpejtesia e rrotullimit pa ngarkesë 0-700 /min 0-590 /min 0-520/min / 0-720 /min 0-470/min / 0-680 /min
Numri i marsheve 1 1 1 2 2
Mbajtëse majash M 14 3,0 kg 3,1 kg 4,0 kg 4,5 kg
Pesha M 14 M 14 M 14 M 14
E pajisur me Pedal i levizshëm RS-R2 Ø 120 mm Pedal i levizshëm RS-R3 Ø 140 mm Pedal i levizshëm RS-R3 Ø 140 mm Pedal i levzishëm RS-R3 Ø 160 mm