Ndihma

PDF:

Për të lexuar dhe shtypur dokumente në formatin PDF keni nevojë për programin falas Adobe Acrobat Reader©.

Shkarkimi Acrobat Reader

Flash:

Për të paraqitur përmbajtjen multimediale faqja e internitit të firmës Metabo përdor në disa vende aplikime të programit Flash, të cilat kërkojnë instalimin e programit falas Flash Player. Programet moderne e kanë të parainstaluar plug in-in e nevojshëm.

Shkarkimi Flash Player

Faqerojtëse / Kujtesore / Favorit:

Nëse vihet një faqerojtëse, atëherë shfletuesi i internetit e mban mend adresën e faqes së kërkuar nga ju. Ju mund të pajisni faqe të veçanta të këtë siti të uebit me një faqerojtëse për t' i rigjetur më vonë eventualisht shpejt.

Nëse e përdorni shfletuesin Internet Explorer nga Microsoft-i, ju e gjeni këtë mundësi nën "Favoriten" > "Favoriten hinzufügen". Nëse e përdorni programin Communicator nga Netscape, ju e keni të njëtin opsion nën "Communicator" > "Lesezeichen" > "Lesezeichen hinzufügen".

Nëse dëshironi të informoheni shpesh mbi Metabo-n ose doni të qëndroni në kontakt me ne, ne ju rekomandojmë që të vendosni faqerojtëset e mëposhtme:

Cookies:

Cookies janë skedare të vogla me tekst, të cilat përmbajnë informacione, për t' i identifikuar vizitorë përsëritës për kohëzgjatjen e vizitës në faqet tona të internetit. Lidhur me këtë nuk registrohen të dhëna personale.  Lexoni për këtë edhe udhëzimet tona për temën 'Mbrojtja e të dhënave'.


Kërkim

Mbrojtja e të dhënave

Ju lutemi, lexoni për këtë edhe udhëzimet tona për mbrojtjen e të dhënave ...më shumë

Udhëzime ligjore

Ju lutemi, lexoni edhe udhëzimet tona lidhur me shfrytëzimin e ofertës online ...më shumë

Mbi Metabo-n

Krijoni opinione dhe vleresime rreth grupit të ndërmarrjeve dhe të markës Metabo ...më shumë

Të rejat

Inxhinierët dhe teknikët e Metabo-s në kërkim të zgjidhjeve të reja asnjëherë nuk kanë zhvilluar thjeshtë produkte, por gjithmonë edhe vizone - dhe këto i kanë zbatuar në praktikë ...më shumë