Metali

Flash is required!

Çeliku i mirë kërkon vegla të mira

SI ËSHTË E MUNDUR QË NE DIMË AQ SHUMË PËR ÇELIKUN? E GJITHA KJO KA TË BËJË ME EMRIN.

Secila gamë e produkteve Metabo ka karakteristikat e saj cilësore të cilat janë unike. Në veçanti, kur duhet të përballemi me punë të vështira në industrinë e përpunimit të metalit, në të cilën veglat elektrike shtyhen të punojnë deri në limitet e ngarkesës, inovacionet teknike, rezistenca dhe qëndrueshmëria e materialeve dhe e komponentëve, janë tepër të kërkuara. Për shumë vjet me rradhë, ne i kemi përmirësuar veglat tona për industrinë e metalit dhe shpikjet tona kanë vendosur standarde të reja në këtë industri. Njelloj si ne vitin 1924 kur produkti ynë i parë, me të njejtin emër Metallbohrdreher (trapan metali), u shfaq për herë të parë.


Kërkim

Metabo ia vë vetes për detyrë që të ndërtojë vegla elektrike, të cilët u përgjigjen kërkesave të larta të industrisë dhe të zejtarisë. Dhe kjo që prej më shumë se 85 vitësh. Që në këto ditët e para Metabo është zhvilluar në një markë me famë botërore në çështjen e veglave elektrike. Me shoqëri të veta bijë të shpërndarjes, pika të veta shërbimi dhe një partneritet të vërtetë me tregtinë e specializuar.