Profesioni i ndërtimit
Matrapiket e rinj ne klasin 2 kg

Matrapiket e rinj në klasin 2 KG : JASHTËZAKONISHT TË FUQISHËM PËR PUNË TË VËSHTIRA TË VAZHDUESHME

EKSTREMISHT TË FUQISHËM, EKSTREMISHT TË QËNDRUESHËM, EKSTREMISHT PRAKTIKË

Ekstremisht i Fuqishëm
Gjenerata e re me impaktin e mekanizmit me performance të lartë vendos standarde të reja të performancës në aspektin e shpejtësisë së shpimit dhe është ndër më të fuqishmit të klasit të tij me deri në 3.4 xhaul.

Ekstremisht i Qëndrueshem
Vetem Metabo ofron matrapikë profesionale me karkasë alumini të derdhur. Ata janë dizenjuar dhe prodhuar në Nürtingen, pra janë cilesi "Made in Germany" dhe janë mishërim i durueshmërisë.

Ekstremisht Praktik
Në krahasim me paraardhësit e tij, gjenerata e re nuk është vetëm më e lehtë dhe më e shkurtër, por dhe është optimizuar gjerësisht në drejtim të ergonomise

Aplikime te ndryshme
Për shpim me goditje, thyerje me daltë ose shpim me gotë rrethore - gjenerata e re e matrapikeve eshte e orjentuar drejtë plotesimit të kerkesave të profesionisteve

Gjëja më e mirë është të bindni vehten - në testet e përditshme të durueshmërisë në kantieret e punës


Kërkim

Metabo ia vë vetes për detyrë që të ndërtojë vegla elektrike, të cilët u përgjigjen kërkesave të larta të industrisë dhe të zejtarisë. Dhe kjo që prej më shumë se 85 vitësh. Që në këto ditët e para Metabo është zhvilluar në një markë me famë botërore në çështjen e veglave elektrike. Me shoqëri të veta bijë të shpërndarjes, pika të veta shërbimi dhe një partneritet të vërtetë me tregtinë e specializuar.