Kopshtaria

Prerje preçize, s'ka qënë asnjëherë kaq e lehtë

Flash is required!

ASNJË TJETËR NUK I BËN LIGUSTRAT TË DUKEN MË TË BUKURA.

Krasitëset e ligustrave Metabo gjithmonë janë konsideruar si pikë referimi. Kjo është e vërtetë edhe për gamën e re të produkteve tona. Gjithashtu modelet tona të reja ju ofrojnë përfitime të veçanta. Ato janë bërë më të lehta dhe më të vogla, duke vënë në punë mbi ligustra fuqinë e madhe prerëse me një konstrukt më kompakt. Veçoritë tona përfshijnë sistemin e patentuar të dorezave Metabo, duke siguruar një prerje më të madhe deri në 50%, një motor të fuqishëm, lama të prera me lazer e të ndërtuara nga çeliku kompakt dhe me një ergonomi të shkëlqyer. Kështu që, ka shumë arsye që flasin për faktin se krasitëset e ligustrave Metabo vazhdojnë të jenë ato që kanë qenë: Zgjedhja e parë për profesionistët Metabo. 


Kërkim

Metabo ia vë vetes për detyrë që të ndërtojë vegla elektrike, të cilët u përgjigjen kërkesave të larta të industrisë dhe të zejtarisë. Dhe kjo që prej më shumë se 85 vitësh. Që në këto ditët e para Metabo është zhvilluar në një markë me famë botërore në çështjen e veglave elektrike. Me shoqëri të veta bijë të shpërndarjes, pika të veta shërbimi dhe një partneritet të vërtetë me tregtinë e specializuar.