Profesioni i ndërtimit
Kompresor per fronte pune /ndertimi

IDEALE PER KONSTRUKSIONE TE ASHPRA: ME E REJA NE GAMEN E KOMPRESOREVE

Metabo ofron nje game te plote te kompresoreve pa vaj . Kjo siguron nje fillim te besueshem edhe ne temperatura te ulta (< 5 °C). Rrotat e medha te veshura me gome dhe nje doreze me te cilen mund ta terheqesh ose shtysh per nje transport sa me te lehte drejt shesheve te konstruksionit

Seria e kompresoreve pa vaj te Metabos

Transport i lehte dhe i mundur ne çdo makine ne saje dizajnit kompakt dhe praktik

E mire-mbajtur prej formes tubolare qe kane.

Secili kompresor me fuqine 280-20 W dhe 400-20 W  ka te bashkangjitur nje kuti ose kase metalike ne te cilen mund te vendosen edhe kutia te tjera

Te dhenat teknike

  Power 400-20 W OF Power 280-20 W OF Power 180-5 W OF Power 250-10 W OF
Fuqia nominale hyrese 1,7 kW 1,7 kW 1,1 kW 1,5 kW
Norma e thithjes 330 l/min 280 l/min 160 l/min 220 l/min
Kapaciteti mbushes 200 l/min 150 l/min 90 l/min 120 l/min
Kapaciteti depozites 20 l 20 l 5 l 10 l
Presioni maksimal 10 bar 10 bar 8 bar 10 bar
Pesha 45 kg 40 kg 16 kg 21 kg
Art.Nr. 601546000 601545000 601531000 601544000
E pajisur me 2 adaptor universal per thithje 2 adaptor universal per thithje 2 adaptor universal per thithje