MARKA E MJESHTRAVE. VEGLA NGA PROFESIONISTË PËR PROFESIONISTË.

MATRAPIKËT E KLASIT 2 KG

Matrapiket e rinj ne klasin 2 KG : Jashtëzakonisht të fuqishëm për punë të vështira të vazhdueshme …Më shumë

ELEKTROGUR ME BATERI 36 Volt
230 MM, 2,400 WATT, ME BATERI. ….Më shumë

LiHD – Hap i madh drejt një performance sa me të mirë për aplikime tërësisht të reja
Tashmë po fillojmë një revolucion teknologjik me bateritë inovative Metabo LiHD : Jo vetëm po permisojmë kohën e punës deri në 87%, por edhe me 67% më shumë fuqi. …. Më shumë

Vidiator Gipsi
Tani gama më e gjerë me 3 shpejtesi te ndryshme ne versionet me kabell ose bateri. ...me shume

Zmeriluese Betoni
Pastron shpejte dhe paster , shtresa ,suva çimentoje, beton dhe materjale te ngjitura ...me shume

Zmeriluese Muri
E lehte dhe praktike me nxjerrese pluhuri inovative. Pershtatet ne 3 gjatesi , per te punuar ne lartesi dhe permasa te ndryshme dhomash. ...me shume

Perzjerese Kolli
Per perzjerje te renda ose te mbushura lehte -  ne kater versione per aplikime te ndryshme. ...me shume

Makineri Multi Funksionale
Thelbesore per prerje dhe modifikime – e re ne klasin 18 Volt Metabo me bateri ne sistemin Pick + Mix. ...me shume

Zmeriluese Rinovimi
Per heqje te shpejta te suvave dhe shtresave te vjetra te mbetura  ...me shume

Aspiratorë
Fikje automatike dhe pastrim automatic I filtrit I cili mundeson punen pa nderprerje dhe pastrimin e sheshit te konstruksionit. ...me shume

Kompresorë për fronte pune/ndertimi
Veçanerisht te forte dhe levizshem per nje game te gjere veglash me ajer.  Te pajisur me valixhe MetaLoc. ...me shume

Zmeriluese
Per zmerilim efikas te siperfaqes ...me shume

Teknologjia e matjes me lazer
Metabo ju ofron pajisje matese me lazer te sakta, kompakte dhe te fuqishme - ndihmeset ideale per perdoruesit ne sheshe konstruksioni ...me shume

 

MATRAPIKËT E KLASIT 2 KG


Sharre Paneli dhe Ristelash ne nje!

VEGLA ME BATERI

LIRSHMËRI PA LIMIT GJATË PËRDORIMIT:
Veglat me bateri nga metabo renditen midis më të mirave në botë. Ne e dimë që fuqia dhe fleksibiliteti janë ato që vlejnë në një kantier pune. Gama e gjerë e makinerive duke filluar nga 10.8 deri në 36 volt ofron më shumë se mjaftueshëm nga të dyja.


Kërkim

Speciale dhe Oferta Metabo

TEKNOLOGJIA E RE Li HD

Kliko foton per te pare videon e plote

KANTIER PUNE ME BATERI

Kliko foton per te pare videon e plote

Metabo me Facebook, Twitter YouTube dhe Instagram