Metali
Elektrogur me bateri 36 Volt

230 MM, 2,400 WATT, ME BATERI

DISK I MADH, MEGA FUQI, LIRI MAKSIMALE.

230 mm

Elektroguri i parë me bateri me disk 230 mm  - me thellësi prerje deri në 77 mm.

2,400 Watt

Po aq i fuqishem  sa nje elektrogur me korent 2,400 Watt.

me bateri

Liri maksimale falë teknologjisë revolucionare të baterisë LiHD.

Jetegjatësi ekstreme edhe në vënde me pluhura
Motorri unik Metabo pa karbonçina me mbrojtje optimale ndaj pluhurit

Siguria e perdoruesit e pa kompromentueshme
Shumica e aksidenteve nga elektroguret ndodh nga humbja e kontrollit. Metabo fokusohet në parandalimin me funksione të shumta të sigurisë.

  • Redukton kundergoditjen kur disku ngec
    fale fikjes elektronike te sigurise

  • „Ndalim i sigurtë i diskut
    nëpërmjet sistemit të frenimit

  • „„„Mbajtje e sigurte gjate prerjes dhe axhustimit
    qe do te thote balance perfekte, doreze qe rrotullohet, mbajtese ergonomike dhe shume elemente kontrolli

Kalon çdo test durueshmerie ne perdorime profesionale!

Ju mund ti beni te gjitha keto me nje karikim te vetem baterie:

Prerje deri ne 11 Panele Sanduiçi: Materiali: Llamarine
Me shume se 75 Tjegulla: Materiali: Tjegulla
Me shume se 5 prerje - pllaka betoni: Materiali: Beton

Gama e gjere Metabo 18V

Hyrja juaj  dhe perballja me gamen 18 Volt
Ne 2017elektroguri me bateri 36 Volt do te jete gjithashtu edhe ne variantin2x18 Volt .Ky variant  2x18 Volt do te kete te njejten performance dhe durueshmeri si varianti 36 Volt.


Kërkim

Metabo ia vë vetes për detyrë që të ndërtojë vegla elektrike, të cilët u përgjigjen kërkesave të larta të industrisë dhe të zejtarisë. Dhe kjo që prej më shumë se 85 vitësh. Që në këto ditët e para Metabo është zhvilluar në një markë me famë botërore në çështjen e veglave elektrike. Me shoqëri të veta bijë të shpërndarjes, pika të veta shërbimi dhe një partneritet të vërtetë me tregtinë e specializuar.