Adresa & Kontakt
E-Mail për Metabo-n

Natyrisht ju mund t'i dërgoni pyetjet tuaja reparteve tona të specializuara dhe me e-mail. Dëshironi të merrni informacione si p.sh. ekstrakte të katalogjeve me postë, atëherë mos harroni, ju lutemi, që të na jepni adresën tuaj.

Fushat e shënuara me një* duhet të plotësohen. Ju lutemi, shënoni me kujdes adresën tuaj të e-mail-it. Në rast të adresave me gabime, vendosja e kontaktit pë fat të keq është e pamundur.


Kërkim

Produkte

Si një nga kompanitë e pakta me asortiment të plotë Metabo ofron zgjidhje profesionale ...më shumë