Profesioni i ndërtimit
Aspiratorë

PRERJE E PASTËR: ASPIRATORË ASR 35 M ACP .

Filtër automatik pastrimi për të gjitha qëllimet, vakumi ju lejon të punoni pa ndërprerje dhe me veçorinë e ndezjes automatike e bën partnerin kryesor të veglave elektrike. Si një pastrues vakumi i çertifikuar , ASR 35 M ACP është  miratuar për klasin L, M dhe H të pluhurave të rrezikshëm . Gjithashtu është i përshtatur në mënyrë perfekte për pastrime gjenerale të shesheve të konstruksioneve.

  • Sistem i kordinuar Metabo i cili konsiston në vegla elektrike dhe pajisje thithje të cilat garantojnë efikasitet dhe besueshmëri të lartë.
  • Nxjerrësi i pluhurit mbron mushkuritë dhe redukton riskun e sëmundjeve të frymëmarrjes.
  • Redukton shpenzimet për pastrim dhe më pak pluhur në sheshet e ndërtimit , kjo gjë kënaq klientët edhe i shtyn ata edhe për rekomandime pozitive.
  • Paketim praktit për makinerinë dhe aksesorët.
  • Prizë për makineritë elektrike me fikje/ndezje automatike të vakumit
  • I lehtë dhe qëndrueshem për tu levizur  falë rrotave të mëdha dhe dorezës për t'u tërhequr.
  • Filtër pastrues autmatik "AutoCleanPlus" për performancë të lartë dhe të qëndrueshme

Të dhënat teknike

  ASR 35 L ACP ASR 35 M ACP ASR 35 H ACP
  Aspiratorë të klasit L – 1400w Aspiratore te klasit M – 1400w Aspiratore te klasit H – 1400w
Fuqia nominale hyrëse 1.400 W 1.400 W 1.400 W
Shfryrja maksimale e ajrit. 3.660 l/min 3.660 l/min 3.660 l/min
Vakumi 248 hPa (mbar) 248 hPa (mbar) 248 hPa (mbar)
Depozita 35 l 35 l 35 l
Pesha 16 kg 16 kg 16 kg
Art-Nr. 602057000 602058000 602059000
E pajisur me Tub (Ø 35 mm/3.2 m),
adaptor për dyshemene,
2 tuba thithës,
2 filtra me poliester (class M),
PE qese filtri,
zorrë antistatike (Ø 35 mm, 4 m long),
coupling bush Ø 41/48 mm,
adaptor per dyshemene,
2 tuba thithës,
2 filtra me poliester (class M),
PE qese filtri,
zorrë antistatike (Ø 35 mm, 4 m),
coupling bush Ø 41/48 mm,
adaptor për dyshemene,
2 tuba thithës,
2 filtra me poliestër (class H/Hepa 14),
PE qese filtri,,
adaptor dyshemeje