Adresa & Kontakt

Ju keni ende pyetje ose dëshira?

Nëse ju dëshironi të dini akoma më shumë për ndërmarrjen tonë dhe produktet tona ose keni pyetje të mëtejshme, atëherë ju keni gjetur këtu adresën e duhur.


Kërkim

Uzinat Metabo Sh.P.K.

Postfach 1229
D-72602 Nürtingen

Adresa e ndërtesës së firmës:

Metabo-Allee 1
D- 72622 Nürtingen

Tel.: +49 (0)7022 - 720
Fax: +49 (0)7022 - 72 25 95

Metabo ia vë vetes për detyrë që të ndërtojë vegla elektrike, të cilët u përgjigjen kërkesave të larta të industrisë dhe të zejtarisë. Dhe kjo që prej më shumë se 80 vitësh. Që në këto ditët e para Metabo është zhvilluar në një markë me famë botërore në çështjen e veglave elektrike. Me shoqëri të veta bijë të shpërndarjes, pika të veta shërbimi dhe një partneritet të vërtetë me tregtinë e specializuar.