MARKA E MJESHTRAVE. VEGLA NGA PROFESIONISTË PËR PROFESIONISTË.

Sharrë paneli KGSV 72 Xact SYM

SHARRË KOMPAKTE DHE PREÇIZE PËR PANELE DHE RISTELA
Sharra e re KGSV Xact SYM e levizshme dhe e rrumbullaket per te gjitha llojet e dyshemeve. Unike dhe ne pritje per tu patentuar, kjo eshte sharra e pare me shine me terheqje dhe prerese paneleve dhe ristelave...more

LiHD – Hap i madh drejt një performance sa me të mirë për aplikime tërësisht të reja
Tashmë po fillojmë një revolucion teknologjik me bateritë inovative Metabo LiHD : Jo vetëm po permisojmë kohën e punës deri në 87%, por edhe me 67% më shumë fuqi. …. Më shumë

Vidiator Gipsi
Tani gama më e gjerë me 3 shpejtesi te ndryshme ne versionet me kabell ose bateri. ...me shume

Zmeriluese Betoni
Pastron shpejte dhe paster , shtresa ,suva çimentoje, beton dhe materjale te ngjitura ...me shume

Zmeriluese Muri
E lehte dhe praktike me nxjerrese pluhuri inovative. Pershtatet ne 3 gjatesi , per te punuar ne lartesi dhe permasa te ndryshme dhomash. ...me shume

Perzjerese Kolli
Per perzjerje te renda ose te mbushura lehte -  ne kater versione per aplikime te ndryshme. ...me shume

Makineri Multi Funksionale
Thelbesore per prerje dhe modifikime – e re ne klasin 18 Volt Metabo me bateri ne sistemin Pick + Mix. ...me shume

Zmeriluese Rinovimi
Per heqje te shpejta te suvave dhe shtresave te vjetra te mbetura  ...me shume

Aspiratorë
Fikje automatike dhe pastrim automatic I filtrit I cili mundeson punen pa nderprerje dhe pastrimin e sheshit te konstruksionit. ...me shume

Kompresorë për fronte pune/ndertimi
Veçanerisht te forte dhe levizshem per nje game te gjere veglash me ajer.  Te pajisur me valixhe MetaLoc. ...me shume

Zmeriluese
Per zmerilim efikas te siperfaqes ...me shume

Teknologjia e matjes me lazer
Metabo ju ofron pajisje matese me lazer te sakta, kompakte dhe te fuqishme - ndihmeset ideale per perdoruesit ne sheshe konstruksioni ...me shume

 

SHIHNI VIDEON


Metabo mbeshtet Kombetaren Shqiptare ne Kampionatin Europian 2016

Dita Festive Berat


Kërkim

Metabo me Facebook, Twitter YouTube dhe Instagram

SPECIALE 01/2016

TEKNOLOGJIA E RE Li HD

Kliko foton per te pare videon e plote

Dita Festive Berat